ମୂଳା ପତ୍ର ତରକାରୀ – Radish Leaves Curry
ସାମଗ୍ରୀ :
କାଜୁ
ବା ଚିନା ବାଦାମ - ୫୦
ଗ୍ରାମ ,
ରସୁଣ -
୪/୫ କୋଲା , ଲଙ୍କା
- ୨/୩ ଟା , ଜିରା ଅଳ୍ପ ,
କଖାରୁ ଅଳ୍ପ ,
ମୂଳାପତ୍ର ଓ ଧନିଆପତ୍ର , ସୋରିଷ ଚିମୁଟେ , ତେଲ
୨ ଚାମଚ ।
ପ୍ରଣାଳୀ :

Presenting you all delicious and wholesome foods preparation from our surrounding items like vegetables, fruits etc. Find here all pickles , foods, recipes, extra food items with creativity of providing tastykhana. We can try utmost in believe the our viewers can found all here in odia or oriya language. All About OdiaTastyKhana,IndianRecipes, Cooking India, Odia Recipes. ଓଡିଆଟେଷ୍ଟିଖାନା ୱେବସାଇଟକୁ ଆପଣଙ୍କୁ ସ୍ଵାଗତ | ଏଠାରେ ଆପଣଙ୍କ ପସନ୍ଦର ସ୍ଵାଦିଷ୍ଟ ରାନ୍ଧଣା ପ୍ରସ୍ତୁତି ପ୍ରଣାଳୀ ପାଇପାରିବେ |